Συμμετοχή στις εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο Γ. Μυλωνάκη

Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» διεκδικεί τον Δήμο Αγίας Παρασκευής με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη

Την εμπιστοσύνη και την ψήφο των δημοτών της Αγίας Παρασκευής διεκδικεί η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε», με υποψήφιο δήμαρχο τον σημερινό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη (βιογραφικό)

Την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομάδας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο Γιάννης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πέτρινο κτήριο, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», εκεί απ’ όπου ξεκίνησε τη διαδρομή της η ομάδα «Αλλάζουμε».

«Πριν από εννέα μήνες αποφασίσαμε να μην συμβιβαστούμε με την πτωτική πορεία της πόλης μας. Να πρωτοστατήσουμε στην προσπάθεια για ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της Αγίας Παρασκευής. Να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει και ό,τι δεν μας αξίζει», είπε κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Γ. Μυλωνάκης, προσθέτοντας:

«Μέσα από όσα μας είπαν οι συμπολίτες μας, επιβεβαιώσαμε ότι η Αγία Παρασκευή θέλει την Αλλαγή. Θέλει το καινούριο. Θέλει προοπτική για ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Έχουμε χρέος και ευθύνη να κάνουμε πράξη το μήνυμά μας. Να σταθούμε απέναντι από το παλιό. Να γίνουμε η Αλλαγή που ζητάμε για την Αγία Παρασκευή».

 

Ο Γ. Μυλωνάκης υποστήριξε ότι δεν αξίζει στους κατοίκους και την πόλη της Αγίας Παρασκευής η μίζερη διαχείριση των αυτονόητων της καθημερινότητας, η διαιώνιση παλιών και ξεπερασμένων προτύπων λειτουργίας του Δήμου και η αναπαραγωγή της μικροκομματικής λογικής, που θέλει τον Δήμο πεδίο εξυπηρέτησης συμφερόντων και δημιουργίας προσωπικών μηχανισμών.

 

Για τον λόγο αυτό, όπως είπε, «καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας να συμπράξουν μαζί μας για έναν Δήμο λειτουργικό, μία πόλη έξυπνη, μια τοπική κοινωνία ενεργή, με λόγο και ρόλο στη διοίκηση της πόλης μας.

Καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν πρωταγωνιστές στην κοινή προσπάθεια να φέρουμε την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή».

Στη συνέντευξη Τύπου τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Μυλωνάκη πλαισίωσαν τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας του «Αλλάζουμε», Δαλαρή Τίνα, Κάκκος Βασίλης, Καρατράντος Αργύρης, Λαμπρινάκης Χρήστος, Λογοθέτης Γιάννης, Μπομπόνης Τάσος, Πετσατώδη Ελισάβετ, Ρεμπούτσικα Μαρία, Χατζηανδρέου Κώστας.

 

 

 

 

 

 

 

Γιάννης Λογοθέτης                         Κώστας Χατζηανδρέου                     Μαρία Ρεμπούτσικα

 

 

 

 

 

 

 

Ελισαβέτ Πετσατώδη                                Χρήστος Λαμπρινάκης

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube

 

Scroll to Top