Ηλεκτρονική έρευνα για τον Αθλητισμό

Με τη διεξαγωγή ηλεκτρονικής έρευνας ξεκίνησε το Σάββατο 12 Μαΐου η δράση “Αλλάζουμε τον αθλητισμό στην Αγία Παρασκευή” της ομάδας ενεργών πολιτών “Αλλάζουμε”.

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί μέσω tablets σε χώρους άθλησης και κεντρικά σημεία της Αγίας Παρασκευής (την Κυριακή θα υπάρχει ειδικό περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία), αλλά και μέσω του allazoume.gr και των social media και θα διαρκέσει έως την 25η Μαΐου.

Στη συνέχεια, οι απόψεις των πολιτών θα αποτελέσουν κεντρικό άξονα σε 4 θεματικά εργαστήρια ανταλλαγής απόψεων, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων της πόλης αλλά και κατοίκων, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 10π.μ. – 1μμ στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που θα προκύψουν θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν από ειδικούς σε ανοικτή εκδήλωση, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 7μμ στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης, εκ μέρους της Ομάδας, κάλεσε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής να πάρουν μέρος στην έρευνα. “Αλλάζουμε, σας είχα πει δεν σημαίνει μιλάμε για τους πολίτες. Σημαίνει μιλάμε ΜΕ τους πολίτες”, τόνισε, “και η πρώτη μας δράση αποδεικνύει στην πράξη πως εννοούμε και το καινούριο και την επικοινωνία με τους πολίτες. Το ερωτηματολόγιο της έρευνας είναι ανώνυμο, καλύπτει πολλές και σημαντικές παραμέτρους σε σχέση με τον αθλητισμό στην πόλη μας και πιστεύω ότι αξίζει να αφιερώσουμε τα 3 λεπτά που απαιτούνται, προκειμένου να απαντήσουμε».

Συμπλήρωσε κι εσύ το ερωτηματολόγιο μας, πατώντας εδώ

Scroll to Top