Συγκέντρωση ειδών για τη «Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής»

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της με κοινωνικό πρόσημο, η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» προγραμματίζει την πασχαλινή περίοδο μία ακόμη δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 κλιμάκιο της παράταξης θα βρίσκεται στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», επί της οδού Αγίου Ιωάννου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, συγκεντρώνοντας είδη για τη στήριξη της «Στέγης Γερόντων» της Αγίας Παρασκευής.

Προσκαλούμε όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας από τα ακόλουθα είδη:

  • Είδη ατομική ανάγκης (πάνες βρακάκια Νο3, υπνοσέντονα).
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κουάκερ, κονσέρβες, ζάχαρη, αλάτι κ.λπ.).

Τα είδη που θα συγκεντρώσουμε θα τα παραδώσουμε τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου στη «Στέγη Γερόντων» της πόλης μας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ δεν ξεχνούν ποτέ τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη. Όπως και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, έτσι και τώρα, κατά την πασχαλινή περίοδο, διοργανώνουμε μία ακόμη φιλανθρωπική δράση, αυτή τη φορά για τη “Στέγη Γερόντων” της πόλης μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Αγιοπαρασκευιώτες, για άλλη μια φορά, θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας, προσφέροντας κάποια από τα είδη που θα συγκεντρώσουμε, προκειμένου να χαρίσουμε λίγα χαμόγελα στους φιλοξενούμενους της δομής, που τόσο τα έχουν ανάγκη…

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Διαβάστε ακόμα

«Καψόνι» στους πολίτες από τη δημοτική αρχή

Περίμεναν ατέλειωτες ώρες στην ουρά για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης Τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούσαν από νωρίς